Kāposti puķu 400gr.
Sīpoli 1gb.
Čedaras siers 300gr.
Saldais krējums 300ml.
sāls
Melnie maltie pipari
Sīpoli 1gb.
Čedaras siers 300gr.
Saldais krējums 300ml.
sāls
Melnie maltie pipari
Pagatavošana:
Vienu paciņu ziedkāpostu liec karstumizturīgā sautējamā traukā. Apber ar garšvielām, pārklāj ar sīpola ripiņām un sieru. Apber ar otru ziedkāpostu paciņu un apber ar sieru. Pāri visam kārtojumam vienmērīgi pārlej saldo krējumu un pielej glāzi ūdens. Nosedz ar vāku un cep 175 grādu temperatūrā 45-60 minūtes. Ja vēlies, vari pievienot ceptas cauraugušas cūkgaļas šķēlītes.
Vienu paciņu ziedkāpostu liec karstumizturīgā sautējamā traukā. Apber ar garšvielām, pārklāj ar sīpola ripiņām un sieru. Apber ar otru ziedkāpostu paciņu un apber ar sieru. Pāri visam kārtojumam vienmērīgi pārlej saldo krējumu un pielej glāzi ūdens. Nosedz ar vāku un cep 175 grādu temperatūrā 45-60 minūtes. Ja vēlies, vari pievienot ceptas cauraugušas cūkgaļas šķēlītes.
(kleoo.lv)
Jūs vismaz pārlasiet tekstu pirms kopēšanas, jo pēdējais teikums nu galīgi garām))
AtbildētDzēst