150g šarlotes sīpolu
4 daiviņas ķiploka
4 ēdamkarotes olīveļļas
20 grami sviesta
Ēdamkarote svaiga rozmarīna
Sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana:
Jaunos kartupeļus rūpīgi nomazgā un nomizo, vai noberž ar rupju birsti. Liek jau iepriekš uzvārītā ūdenī un turpina vārīt 15 minūtes ilgi.
Kartupeļus nokāš, atdzesē un sagriež ceturtdaļās.
Pannā sakarsē eļļu un sviestu. Liek smalki sagrieztus sīpolus, kartupeļus un apcep zeltaini brūnus.
Smalki sakapā ķiplokus, sajauc ar rozmarīnu un pievieno kartupeļiem, pieber sāli un piparus, visu kārtīgi samaisa un cep, līdz kartupeļi brūni un kraukšķīgi.
(ploome.com)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru