300 g pastas (capelli di angelo, spaghetti, vermicelli)
1/2 kārbiņas kukurūzas
2 šalotes sīpoli
1 ķiploka daiviņa
20 ml baltvīna
50 ml saldā krējuma
2 ēdamkarotes zilā siera (piemēram, Rokforas)
dažas bazilika lapiņas
10 saulē kaltēti tomāti
1 tējkarote olīveļļas
sāls pēc garšas
1/2 kārbiņas kukurūzas
2 šalotes sīpoli
1 ķiploka daiviņa
20 ml baltvīna
50 ml saldā krējuma
2 ēdamkarotes zilā siera (piemēram, Rokforas)
dažas bazilika lapiņas
10 saulē kaltēti tomāti
1 tējkarote olīveļļas
sāls pēc garšas
Pagatavošana:
Pannā apcep sīpolus un izspiestu ķiploku. Pievieno vīnu un turpina sautēt, līdz tas gandrīz izvārījies. Pievieno saldo krējumu un lēnām karsē. Krējumā iekaisa sarīvētu zilo sieru, tam pieliek kukurūzu un bazilika lapiņas. Iemaisa kaltētos tomātus. Pievieno uzvārītus makaronus un visu samaisa.
(receptes.espati.lv)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru