1kg spinātu
150g mozarellas siera
5 ēdamkarotes rīvēta parmezānas siera
Daiviņa ķiploka
3 ēdamkarotes pīniju sēklu
5 ēdamkarotes olīveļļas
Sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana:
Spinātus rūpīgi noskalo, pārskata, izlasa cietākos kātiņus. Nosusina.
Cepamo trauku ietauko ar aptuveni pusi eļļas un ieziež ar uz pusēm pārgrieztu ķiploku.
Pannā ieklāj spinātus, pārber ar sēklām un pārlej ar atlikušo eļļu.
Mozarellas sieru sagriež smalkos gabaliņos, sajauc ar parmezāna sieru un pārber pār spinātiem.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem, liek iekšā cepamo trauku uz 20 minūtēm. Pēc pagatavošanas pasniedz karstu, ar visu cepamo trauku, lai neizjūk.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru