5 porcijām
2,5 glāzes miltu
1 glāze silta uudens
2 ēd. k. miiksta sviesta
2 ēd. k. sausaa rauga
1 ēd. k. cukura
1 tējk. sals
Skābais krēj.,kečups,siers, sīpoli, šampinjoni, marinēti gurķi,tomāti,ananāsu gabaliņi
Pagatavošana:
1.Uztaisam rauga miiklu:samaisa miltus ar raugu,cukuru un saali.Pielej siltu(ne karstu)uudeni un pieliek sviestu.Visu ruupiigi samaisa-no saakuma ar karoti,beigaas samiica ar rokaam.Ja vajag,pievieno veel miltus,jo miiklai jaabuut taadai,kas paaraak nekjeras pie rokaam,tomeer nedriikst buut paaraak cieta.Apsedz bljodu ar dvieli un liek siltaa vietaa uz 30 min.liidz stundai.(Noshiis miiklas var cept arii garshiigus spekja piiraadzinjus)
2.Kad miikla uzruugusi,izrulee sev tiikamaa formaa ljoti plaanaa kaartaa un liek uz pannas.
3.Virsuu liek sajauktu kechupu ar krejumu,sieru,siipolus-saceptus ar shampinjoniem,marineetus gurkjiishus,tomaatus un anannaasu gabalinjus.
4.Liekam ieprieksh uzsildiitaa cepeshkraasnii (200 C temperatuuraa)cepties.Cep apm.20-30 min.
2,5 glāzes miltu
1 glāze silta uudens
2 ēd. k. miiksta sviesta
2 ēd. k. sausaa rauga
1 ēd. k. cukura
1 tējk. sals
Skābais krēj.,kečups,siers, sīpoli, šampinjoni, marinēti gurķi,tomāti,ananāsu gabaliņi
Pagatavošana:
1.Uztaisam rauga miiklu:samaisa miltus ar raugu,cukuru un saali.Pielej siltu(ne karstu)uudeni un pieliek sviestu.Visu ruupiigi samaisa-no saakuma ar karoti,beigaas samiica ar rokaam.Ja vajag,pievieno veel miltus,jo miiklai jaabuut taadai,kas paaraak nekjeras pie rokaam,tomeer nedriikst buut paaraak cieta.Apsedz bljodu ar dvieli un liek siltaa vietaa uz 30 min.liidz stundai.(Noshiis miiklas var cept arii garshiigus spekja piiraadzinjus)
2.Kad miikla uzruugusi,izrulee sev tiikamaa formaa ljoti plaanaa kaartaa un liek uz pannas.
3.Virsuu liek sajauktu kechupu ar krejumu,sieru,siipolus-saceptus ar shampinjoniem,marineetus gurkjiishus,tomaatus un anannaasu gabalinjus.
4.Liekam ieprieksh uzsildiitaa cepeshkraasnii (200 C temperatuuraa)cepties.Cep apm.20-30 min.
(tavavieta.lv)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru