Sastāvdaļas
- 1 tomāts ap 200g
- 1 paprika ap 200g
- 1 gurķis ap 200 g
- 1 burkāns ap 150 g
- 100 g biezpiens
- dažas dillītes
- 4 ēdk. skābs krējums
- 2 olas
- ½ tējk. sinepes
- 1 šķipsna malta ingvera
- 1 šķēle klona rupjmaizes
Pagatavošana: 20 min.
Novāra cietas olas un atdzesē. Sajauc biezpienu, 2 ēdk. krējumu, dillītes sāli. Pārgiež tomātu, izņem mīkstumu.Tomātu pusītes piepilda ar biezpienu.Notīra un smalki sarīvē burkānu. Pievieno eļļu un ingveru.
Burkānu masu liek iedobtos gurķa gabalos.
Papriku pārgriež un izņem sēklas. Noloba un ardakšiņu saspaida olu, pievieno sinepes, 2 ēdk. krējumu un samaisa. Olu masu pilda paprikas gabalos.
Kārto visu šķīvjiem Pievieno sagrieztu rupjmaizi.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru