ceturtdiena, 2010. gada 21. oktobris

Tofu šnicele

Nepieciešams:
  • Tofu siers (sojas siers)
  • 50g tomātu pastas
  • 2 ēdk. sojas mērces
  • 1 tējk. cukura
  • Melnie pipari, sāls pēc garšas

Pagatavošana:
 
Tofu (sojas sieru) sagriež lielās, pabiezās šķēlēs, apcep eļļā no abām pusēm gaiši dzeltenas (nepārcept, citādi būs sauss!). Sajauc 50g tomātu pastas ar 2 ēdk. sojas mērces, 1 tējk. cukura, melnajiem pipariem un sāli, mazliet ūdens. Iemērc tofu šajā mērcē un ļaujiet ievilkties. Tad liek uz uguns ar visu mērci, uzsilda un pasniedz karstus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru