trešdiena, 2010. gada 27. oktobris

Baklažānu sautējums.

Sastāvdaļas:
1 vidēja izmēra baklažāns, sagriezts kubiņos,
2 vidēja izmēra kartupeļi, nomizoti un sagriezti kubiņos,
2 vidēja izmēra tomāti, nomizoti un sagriezti šķēlēs,
pa 1/2 tējkarotei no katra – sarkano piparu, kurkumas, malta koriandra un kumina,
2 ēdamkarotes eļļas,
2 gl. silta ūdens,
cukurs un sāls pēc garšas,
sasmalcinātas koriandra vai pētersīļu lapas garnējumam.

Pagatavošana:

Uzkarsējiet pannā eļļu. Pievienojiet tomātus, garšvielas un nedaudz cukura. Cepiet uz vidējas liesmas 3 minūtes, kamēr tomāti kļūst mīksti.
Tad pievienojiet baklažānus un kartupeļus. Cepiet apmēram 5 minūtes. Tad pievienojiet ūdeni, uzlieciet vāku un gatavojiet uz vidējas liesmas 5-10 minūtes, līdz dārzeņi ir gatavi. Pārkaisiet zaļumus.
Pasniedziet karstu ar baltajiem rīsiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru