svētdiena, 2010. gada 24. oktobris

Veģetārie pupiņu plācenīši.


SASTĀVDAĻAS:


Konservētas sviesta pupiņas: 400 g
Kokosriekstu skaidiņas: ¼ tase
Milti: ½ tase
Karijs: ½ tējk.
Laims
Olīveļļa
Loki, koriandra zaļumi, sāls un pipari pēc vajadzības

PAGATAVOŠANA
1. Konservētajām pupiņām notecina šķidrumu un liek bļodā kopā ar kokosriekstu skaidiņām, kariju, sakapātiem lokiem un  koreandru. Visu sastrādā viendabīgā biezenī. Tad pievieno miltus, garšvielas un visu labi samaisa.
2. Uz karstas pannas lej 1 – 2 ēdamkarotes olīveļļas un cep plācenīšus uz vidēji karstas liesmas.
3. Kad plācenīši no vienas puses apcepušies zeltīti brūni, tos apgriež uz otru pusi, nedaudz uzspiežot saplacina, un turpina cepšanu.
4. Kad plācenīši gatavi, tos pasniedz kopā ar laima šķēlītēm, čili mērcīti vai kādām citām piedevām pēc izvēles. Labu apetīti!! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru