trešdiena, 2010. gada 20. oktobris

Svaigo kartupeļu pakūkas



Sastāvdaļas:
0,5 kg kartupeļu
1 burkāns
100.g siera

2 ēdamkarotes miltu
1 tomāts
1 sīpols (šo var nelikt, ja negaršo sīpoli)
Garšvielas – sāls, pipari, pētersīļi… šis vispār ir gaumes jautājums.

Sākumā sarīvējam kartupeļus un marlē vai sietiņā nosusinām lieko šķidrumu. Ja izdodas saglabāt bļodiņas apakšā kartupeļu cieti – to iemaisīt rīvētajos kartupeļos. Tas cietinās masu un būs vieglāk izveidot pankūku formu… Sarīvētajiem kartupeļiem pievienojam sarīvētu burkānu un sieru, kas saturēs masu kopā, kad kusīs uz pannas. Pievienojam arī miltus un sīkos gabaliņos sagrieztu tomātu. Garšvielas liekam pēc vēlmēm un iespējām..

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru