piektdiena, 2010. gada 22. oktobris

Biešu-ābolu zupa.

Nepieciešams:
1 biete,
1 skābs ābols,
1 kartupelis,
naža gals ķimeņu,
augu eļļa,
veģetārs dārzeņu buljona kubiņš.

Nepieciešams:
Nevārītu bieti nomizojiet un sarīvējiet uz rupjās dārzeņu rīves. Katliņā uzkarsējiet eļļu, dažas sekundes apcepiet ķimenes, tad pievienojiet sarīvēto bieti. Apmēram 5 minūtes maisot cepiet, tad pievienojiet 1,5 gl. ūdens un buljona kubiņu. Vāriet uz nelielas liesmas apmēram 10 minūtes. Tad pievienojiet nomizotu, kubiņos sagrieztu kartupeli. Kad kartupelis gatavs, pievienojiet nomizotu, sarīvētu ābolu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru