trešdiena, 2010. gada 20. oktobris

Sautējums no pupiņām un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 480g Tomātu savā sulā (1 kons.kārba);
  • 400g Kons.sarkano pupiņu (1 burciņa)
  • 1-2 čilli pipari (vēlams svaigi, ja nav, var izlīdzēties ar maltajiem Kajenes pipariem)
  • 3-4 ķiploku daiviņas
  • Sāls, pipari
  • Siers parmezan, ja garšo

Pagatavošana: 30 min.

1. Sagatavo sastāvdaļas - tomātiem notecina pusi sulas, sagriež gabaliņos, pupiņas noskalo zem tekoša ūdens, notecina. Ķiplokus sagriež šķēlītēs vai palielos gabaliņos, čili piparu sīki sakapā. (15 min)
2. Pannā ielej nedaudz eļļas (iesaku olīveļļu, jo tā dod īsto garšu). Ieber pannā ķiploku un čilli, karsē līdz ķiploks sāk zeltoties. Lej pannā tomātus, pupiņas un ik pa laikam apmaisot sautē, līdz iztvaikojusi daļa sulas un sastāvdaļas ir "saplūdušas" kopā (15min)
3. liek ēdienu bļodiņās, pārkaisa ar rīvētu parmas sieru, pēc garšas pievieno garšvielas (piem ķiploku sāli). Visgardāk kopā ar siltu, tikko ceptu maizīti...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru