sestdiena, 2010. gada 23. oktobris

Karstās maizītes ar sēnēm un tomātiem

Nepieciešams:
3. augusts (2007)
500g svaigu sēņu (baravikas, bekas, gailenes vai citas),
2 tomāti,
1 mazs sīpols,
1 ķiploka daivinā,
rīvēts siers,
pētersīļa zaļumi,
sviests,
tostermaize,
sāls,
pipari.

Pagatavošana:
Sēnes notīra, sagriež ripās. Sīpolu, ķiploku un pētersīļa zaļumus sasmalcina. Sēnes, sīpolu, ķiploku apcej sviestā, pievieno pētersīļa zaļumus.
Maizes šķēles apsmērē no abām pusēm ar sviestu. Uz šķēlēm liek apceptas sēnes, tad tomāta šķēli un pārkaisa ar sarīvētu sieru.
Liek karstā cepeškrāsnī, cepj līdz siers izkūst un maize kļūst zeltaina.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru