pirmdiena, 2010. gada 1. novembris

Lēcu sacepums

Sastāvdaļas:
240 gr sasmalcinātas selerijas
240 gr sasmalcinātu sīpolu
2 ēdk. smalki sagrieztas paprikas
1 ķiploku daiviņa
600 gr vārītu lēcu
360 gr mīkstu pilngraudu maizes drusku
240 gr tomātu biezenis
160 gr samaltu valriekstu vai mandeļu
120 ml sojas vai riekstu piena
3 ēdk. rupjo kviešu miltu
1 tējk. sīpolu sāls
1 tējk. sāls
½ tējk. salvijas lapu
240 ml tomātu mērces

Pagatavošana: 
Pirmās četras sastāvdaļas pavāriet ūdenī līdz paliek mīkstas. Sajauciet ar parējām sastāvdaļām, izņemot mērci, un labi samaisiet. Ievietojiet cepšanas traukā un cepiet 30 minūtes. Uzlejiet mērci pa virsu un cepiet vēl 15 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru