svētdiena, 2010. gada 21. novembris

Krāsnī cepti dārzeņi.

Nepieciešams:
1 neliels ķirbis, vai liela ķirbja trešdaļa
1 biete
1 kālis
3 vidēji kartupeļi
2 burkāni
1 paprika
1 kabacis
1 selerija

Pagatavošana:
Nomazgājiet, bet nemizojiet. Sagrieziet katru 4 daļās – ripās vai daivās, kā Jums labāk patīk. Lieciet ap 200 grādu karstā cepeškrāsnī uz sausas pannas, vai apziediet ar olīveļļu (ja garšo, variet pārkaisīt rozmarīnu vai izmantot uz rozmarīna nostādinātu eļļu), un cepiet apmēram stundu – kamēr, iedurot dārzenī ar dakšiņu, jūtat, ka tas mīksts. Izņemtus variet mizot vai ēst kā kartupeļus no ugunskura – izēdot mīkstumu.
Recepte no: http://www.vegetarisms.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru