Sastāvdaļas:
- 2 krūzes cukura
- 2 paciņas vaniļas
- 3 ēd.k. vīnogu etiķis
- 2 krūzes auksta ūdens
- ¾ krūzes eļļas (olīveļļa)
- 3,5 krūzes milti
- 2 tj.k. soda (nepilnas, savādāk jūt sodas garšus)
- 6 ēd.k. kakao (ar kaudzi)
- 1 t.k. sāls
Pagatavošana:
Vienā bļodā liek eļļu, cukuru, etiķi, ūdeni, vaniļu => samaisa
Iemaisa miltus (caur sietiņu izsijā), sodu, sāli un kakao.
Samaisa labi visu mīklu, un ielej maisījumu kūkas formā (apaļa ar cauru vidu), kas iesmērēta ar eļļu un nedaudz miltiem, lai nepielīp.
Cep apmēram 45min 180 grādos.
Var pasniegt ar kakao/šokolādes mērci.
Recepte no: http://www.receptes.lv/
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru