3. Divas šķēles siera (vēlams ar mazāku tauku saturu);Pagatavošana:
Uz maizes uzsmērē sviestu un uzliek sieru; novieto maizes uz šķīvja (bez zelta maliņām) cieši kopā, lai kūstošais siers mazāk aiztecētu prom; Ievieto mikroviļņu krāsnī un cep ar maksimālo jaudukādas 2-3. minūtes!
UZMANĪBU!
Lai, maizes būt u patiesi gardas kraukšķīgas (un jā - pat cietas – kā sausiņi). Tad jācep līdz siers un maize paliek dzeltenīgi brūni un cieti! Cepot ir ĻOTI SVARĪGI atrast šo momentu, jo apmēram 10 – 5.sekunžu laikā, siermaize no dzeltenīgi brūnas pārvēršas par melnu ogli ar kodīgiem dūmiem! Ja vienreiz uztrāpīsiet uz īsto brīdi – garantēju, ka nekad vairs necepsiet parastās mīkstās siermaizes!
Recepte no: http://www.receptes.lv/
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru